Česko zpívá koledy

9. prosinec 2014

Zazpívejte si s námi koledy na náměstí vašeho města.

Zveme vás na náměstí vašeho města, kde si 10. prosince přesně v 18 hodin můžete spolu s námi zazpívat pět známých koled – Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma a dvě další, které jste si sami vybrali v anketě.

Program na náměstích vyvrcholí společným zpěvem písničky Vánoce, Vánoce přicházejí.

Pokud máte rádi koledy a chcete si taky zazpívat, přijďte 10. prosince v 18 hodin do Kostela svatého Vojtěcha v Ústí nad Labem, atria městské knihovny v Lounech. atria SKKS v Chomutově, do kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě, na náměstí Svobody před OC Galerie v Teplicích, do Mariánského kostela v Křešicích nebo do OC Pivovar v Děčíně.

V Libereckém kraji si můžete přijít s námi zazpívat také 10. prosince v 18 hodin, a to do OC Forum v Liberci, na náměstí 3. května v Železném Brodě nebo na Masarykovo náměstí v Dubé.

Texty koled najdete v přiloze tohoto článku nebo v regionálním Deníku, kde vyjdou 10. prosince 2014. Ve druhém přiloženém souboru najdete tabulku všech míst a zařízení, která se k akci Česko zpívá koledy připojí. Tabulku budeme průběžně aktualizovat.

Více informací o akci se dozvíte na www.ceskozpivakoledy.cz.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.