Naši nejvěrnější posluchači dostali vánoční dárky a prohlédli si historickou budovu ústecké redakce

9. prosinec 2014

Nejvěrnější posluchači Českého rozhlasu Sever dostali v pondělí 8. prosince od ředitele stanice Milana Knotka vánoční dárky a prohlédli si historickou budovu ústecké redakce.

Členové Klubu Českého rozhlasu Sever se na přátelském předvánočním setkání seznámili s činností stanice v letošním roce a programovým výhledem na rok následující.

Následovala beseda s oblíbenými ranními moderátory Tomášem Benešem a Janem Žílou i moderátorem Dopoledního expresu Milanem Králem. Tradičně nejžádanějším byl ale Miroslav Tartárek, který už roky plní osobní přání v Písničkách na přání.

„Posluchači, kteří se zaregistrovali do Klubu přátel Českého rozhlasu Sever, potvrdili, že znají vysílání detailně. Většina z nich vyhledává naší stanici nejen kvůli dobré hudbě a zajímavým regionálním informacím. Důvodem, proč jsou u nás, a ne u privátních stanic, je i celková úroveň projevu moderátorů, redaktorů a zprávařů. Ti se nepotřebují podbízet laciným humorem a vulgaritami, což jsou jevy typické pro současnou mediální popkulturu,“ říká Milan Knotek.

Chcete se i vy stát členy našeho klubu? Je to snadné - stačí se zaregistrovat!

A jaké byly reakce našich posluchačů?

Děkuji za včerejší setkání při akci přátel rozhlasu Sever. Velmi milé a příjemné setkání s Vámi a dalšími pracovníky rádia jistě potěšilo všechny nás přítomné. Závěrečná prohlídka budovy rozhlasu byla velice zajímavá a v podání průvodkyně velice příjemná! Moc se mi setkání líbilo, už nyní se těším na další! PhDr. Pavel Pátek, Bílina

Rád bych poděkoval za příjemné setkání. Jste stanice na vysoké úrovni. Miloslav Čížek

Děkujeme a těšíme se na příště!

Spustit audio