Pochoutkový rok s Českým rozhlasem

15. duben 2017

Řekla už česká kuchyně své poslední slovo? Společně teď můžeme dokázat, že rozhodně ne. Pochlubte se svým osvědčeným rodinným receptem a vyhrajte nové vybavení do kuchyně v hodnotě 100 000 korun!

Česká kuchyně, to nejsou jen knedlíky. I když na našich stolech hrají důležitou roli, zahrnuje toho česká kuchyně mnohem víc: skvělé polévky, omáčky, pečená masa, sladkosti, jednoduché pokrmy nebo naopak sváteční jídla.

A že svou pestrostí a chutí hravě obstojí i v italské, mexické nebo třeba asijské konkurenci, teď můžete dokázat i vy. A ještě si při tom zasoutěžit o skvělé ceny od specialisty na prodej spotřební elektroniky společnosti Datart.

Čtěte také

Ukažte, jak vaříte vy, a vyhrajte

V rámci projektu Pochoutkový rok si můžete ověřit, jak dobře se vaří právě u vás, nebo načerpat inspiraci k dalšímu vaření. Pošlete nám svůj osvědčený recept, který vychází z českých tradic, a ukažte, že česká kuchyně ještě své poslední slovo rozhodně neřekla.

Z receptů, které pošlete, naše porota složená z Pavla Pospíšila, Jaroslava Sapíka a Nadi Konvalinkové vybere ty nejzajímavější. Každý týden navíc pošle moderátora Patrika Rozehnala zjistit, jak se vybraný pokrm připravuje. Všechny recepty pak samozřejmě najdete i na webu.

V listopadu 2017 porota rozhodne o tom, které tři recepty jsou ty nejlepší. A pro svého favorita budete moct hlasovat i vy. Výherci budou odměněni kuchyňskými elektrospotřebiči a speciální večeří s našimi pochoutkovými porotci.

Čtěte také

Pochoutky vysíláme na našich regionálních stanicích následovně:

  • premiéra každou neděli 10:04-11:00 (ČRo Plzeň; ČRo Sever; ČRo Liberec; ČRo Hradec Králové; ČRo Pardubice; ČRo Region; ČRo Vysočina; ČRo Olomouc; ČRo Ostrava)
  • repríza každou neděli 21:04-22:00 (ČRo České Budějovice; ČRo Plzeň; ČRo Sever; ČRo Liberec; ČRo Hradec Králové; ČRo Pardubice; ČRo Region; ČRo Vysočina; ČRo Brno; ČRo Olomouc; ČRo Ostrava)
Spustit audio