Slavné písně z muzikálu Zpívání v dešti zazní na prknech mosteckého divadla

22. prosinec 2014

Poslední premiéru má za sebou Městské divadlo v Mostě - šlo o klasický americký muzikál Zpívání v dešti. Do Mostu tenhle titul přivedl na hostování mladou původem slovenskou herečku Luciu Jagerčíkovou.

Na přípravu Zpívání v dešti kývl režisér Pavel Ondru, který se v mosteckém divadle už podepsal třeba pod úspěšnou inscenaci Hvězda na vrbě.

„Když jsem se rozhodl udělat toto představení, dal jsem si jedno předsevzetí, a to, že to bude hravé, živé a sexy. Doufám, že se nám to podařilo splnit,“ komentuje Pavel Ondru.

Podle režiséra je mimořádné, jak je v muzikálu vše vyvážené – velké dramatické výkony, taneční a stepařská čísla i slavné melodie. To ale zároveň klade na všechny protagonisty vysoké nároky.

Těm musí vyhovět také herečka Lucia Jagerčíková, pro kterou je to navíc první představení na prknech mosteckého divadla. Hlavního partnera jí v muzikálu dělá Michal Vykus.

Jak se mladí mostečtí herci s americkou klasikou popasovali, to můžete zjistit už 22. prosince večer. Představení začíná v 19:00.

autor: Lenka Šipošová
Spustit audio