Tři zoo v Ústeckém kraji nabízejí společnou vstupenku. Šetří peníze a navíc na ni můžete i vyhrát!

10. březen 2017

Zoo v Ústí nad Labem, v Děčíně a Podkrušnohorský zoopark se dohodly, že budou nabízet společnou vstupenku. Každá ze zahrad je jiná, chová jiná zvířata a má jinou nabídku aktivit, takže si navzájem nekonkurují. Navíc je společná vstupenka pro i finančně výhodná.

Vstupenka do všech tří zahrad pro dospělého stojí 260 korun, pro dítě 140. To je o několik desítek korun méně, než když sečteme jednotlivé vstupného do tří zahrad.

Každou ze zahrad na ni lze navštívit jednou. Je to zajímavá nabídka především pro rodiny s dětmi. Rodiče či prarodiče mohou v rámci víkendových nebo prázdninových výletů zabavit děti výletem za zvířátky v různých koutech kraje. Vstupenka platí jeden rok.

Kde jsou tyto vstupenky k mání?

Společné vstupenky můžete zakoupit v jakékoliv ze tří zoo, ale pozor, jich počet je omezený – v oběhu je jich pouze tisíc! Ke každé vstupence ještě zahrady připojí originální „zvířecí“ magnetku. Takže ti, kteří půjdou do všech tří zahrad, zároveň získají sérii různých magnetek. Navíc má společná vstupenka podobu pohlednice, takže ji na závěr lze poslat jako pozdrav z prázdninových toulek.

Při návštěvě každé zoo navíc získá příchozí na vstupenku razítko, a pokud se mu podaří navštívit všechny tři zahrady do 31. října 2017, bude zařazen do slosování o ceny. Hlavní výhrou losování pak bude víkendový pobyt v Ústeckém kraji.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.