Dohra v Chomutově? Domácí masér údajně napadl dva hráče Komety

Fyzickým napadením dvou brněnských hokejistů skončilo dnešní utkání hokejové extraligy, ve kterém Chomutov porazil Brno 4:2. Jeden z chomutovských masérů po zápase před brněnskou šatnou napadl hokejkou útočníky Komety Davida Ostřížka a Jakuba Koreise.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jedním z napadených měl být útočník Komety David Ostřížek (uprostřed)

Jedním z napadených měl být útočník Komety David Ostřížek (uprostřed) | Zdroj: ČTK

„Dostali jsme dva, jeden do zad, já skoro do hlavy. Šel jsem z ledu a vidím, jak David Ostřížek inkasuje sekeru do zad. Bylo to beze slov, bez vysvětletní. Nikdy jsem neviděl, aby kustod vyběhl z šatny a sekal po hráčích hostujího mužstva,“ popsal útočník Komety Brno David Koreis incident po zápase v Chomutově.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zápas Chomutova s Brnem i jeho dohru sledoval reportér ČRo David Kalvas

Podle reportéra ČRo Davida Kalvase měl jeden z masérů Chomutova po zápase seknout hokejkou útočníka Brna Davida Ostřížka. Možná se mu chtěl pomstít za osekávání hvězdy Pirátů Romana Červenky. Další ránu pak měl zasadit Jakubu Koreisovi.

Brněnský trenér Alois Hadamczik ukázal novinářům po zápase na mobilu fotografii velké modřiny Davida Ostřížka s tím, že nic takového v kariéře nezažil. Jeho hokejisté se prý měli bránit.

Kometa Brno nechala incident uvést do zápisu o utkání. V něm bylo uvedeno, že incidentu nebyla přítomna pořadatelská služba. Na základě zápisu se incidentem může zabývat disciplinární komise hokejového svazu.

Boleslavští hokejisté v přestřelce udolali Plzeň. Extraligu dál vede Liberec

Číst článek

Chomutovští zástupci se odmítli vyjádřit. Neprozradili ani jméno maséra, který prchl do šatny. Podle ČTK šlo o maséra Františka Moščice. Ten si od hráčů i funkcionářů Komety vyslechl mnoho peprných výrazů. Jihomoravané mu mimo jiné vzkázali, ať k příštímu zápasu do Brna vůbec nejezdí.

 

Po dvou domácích výhrách jsme dnes bohužel prohráli na ledě Chomutova, kterému výraznou měrou pomohl kanonýr Červenka....

Posted by HC Kometa Brno on 27. listopad 2015

David Kalvas, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme