Kvůli problémům s doručováním novin a časopisů roznáší tisk i zaměstnanci novin

4. leden 2018

Některým lidem nehodí od začátku letošního roku do schránek noviny a časopisy. Podle vydavatelů za to můžou distribuční společnosti PNS a Mediaservis. Serveru Aktuálně.cz firma PNS řekla, že jí chybí pracovníci. Noviny tak mnohde doručují sami zaměstnanci novin. Podobně jako šéfredaktor Deníku z Ústí nad Labem.

„Od nového roku jsme přešli k novému distributorovi, ale pár lidí se nám vždy ozve, že jim noviny nepřišly, tak teď třeba jedeme do Olšinek, abychom to napravili,“ vysvětluje šéfredaktor Deníku Vladimír Mayer.

„Od úterka tu nemám noviny, a to je mám předplacené. Ještě dvakrát, a končím,“ konstatuje rozhořčeně Bohumil Frühauf a dodává: „Na druhou stranu oceňuji, že se pan šéfredaktor snaží.“

Druhá zastávka Vladimíra Mayera vede do Tisé. I tam je s donáškou předplacených novin problém. „Omlouváme se, a kdyby vám noviny opět nepřišly, tak zavolejte, a my se to budeme snažit napravit,“ omlouvá se předplatitelce při předávání novin.

„Snad už to bude v pořádku. Ale budu připravený na telefonu, a kdyby nějaký čtenář zavolal, tak přijedu,“ dodává po splnění rozvážkové mise Vladimír Mayer.

autor: bach
Spustit audio