Policisté už víc než týden pátrají po 12leté dívce z Ústí nad Labem. Zatím neúspěšně

20. leden 2017

Pátrání po dvanáctileté Michaele Muzikářové z Ústí nad Labem je stále neúspěšné. Dívka zmizela zřejmě minulý týden ve středu 11. ledna. Dodnes po ní pátrají policisté i dobrovolníci.

Policie zřídila speciální tým, ve kterém jsou dvě desítky kriminalistů. Další policisté pak prohledávají okolí místa, kde dívka bydlí. S rodinou a spolužáky pohřešované dívky se sešel i policejní psycholog.

Kriminalisté prověřili stovku informací od veřejnosti. I dál můžou lidé volat jakoukoliv informaci o Michaele Muziářové na linku 158. Policisté také stále přijímají videozáznamy z kamer a aut z ústecké čtvrti Klíše. Zajímají se hlavně o záznamy z 10. a 11. ledna, kdy Michaela zřejmě zmizela.

Čtěte také

Po dívce se pátrá také v Schengenském prostoru a články o nezvěstné Michaele Muzikářové sdílí například na Facebooku také některá německá nebo polská média ale také rakouští kriminalisté.

Michaela Patricie Muzikářová je 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má hnědé vlasy po ramena, šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě zřejmě prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

Pohřešovaná Michaela Muzikářová
autor: bach
Spustit audio