SLEDOVALI JSME ON-LINE: Jablonečtí fotbalisté doma přestříleli Teplice 4:2

Fotbalisté Jablonce zvládli v domácím prostředí těžké utkání 12. kola Synot ligy s Teplicemi a vyhráli 4:2. Teplice přitom dokázaly ve druhém poločase dotáhnout dvougólový náskok Jablonce, ale domácí to nepoložilo a dalšími dvěma zásahy strhli vítězství na svoji stranu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jablonečtí fotbalisté porazili v domácím prostředí Teplice 4:2

Jablonečtí fotbalisté porazili v domácím prostředí Teplice 4:2 | Zdroj: ČTK

Na první šance jsme na jabloneckém stadionu čekali až do 24. minuty, kdy si na centr Kopice naskočil Minzagov a jen těsně minul Grigarovu branku.

Po půlhodině hry zakroutil Pospíšil přímý kop na zadní tyč, kam nabíhali jeho spoluhráči. Ti se však balónu ani nedotkli a ten zapadl za záda překvapeného Grigara.

Do druhého poločasu nastoupilo jen jedno mužstvo. Domácí v prvních minutách Teplice přehrávali a zaslouženě vstřelili druhý gól. Po přihrávce Mišůna prostřelil vybíhajícího Grigara Kopic.


Tepličtí se probudili v 59. minutě a hned z první šance snížili. Centr Litsingiho uklidil za Hrubého záda Nivaldo. Za další čtyři minuty bylo vyrovnáno.

Tentokrát nechali jablonečtí zpracovat míč v pokutovém území Mahmutoviče a ten ranou po zemi k tyči překonal domácího gólmana.

Do sedla vrátil svěřence trenéra Šilhavého další nejistý zákrok Grigara. Brankář Teplic pouze vyrazil centr Pospíšila k nohám Minzagova, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Definitivní podobu výsledku určil střídající Kubista. Hned po vystřídání běžel k teplické brance a zakončil standardní situaci Čížka. V té době byl na trávníku deset vteřin.

12. kolo první fotbalové ligy:

Baumit Jablonec - FK Teplice 4:2 (1:0)
Branky: 27. M. Pospíšil, 51. Kopic, 78. Mingazov, 90. Kubista - 59. Nivaldo, 63. Mahmutovič. Rozhodčí: Franěk - Mencl, Kubr. ŽK: Rossi, Mingazov - Salami, Krob, Ljevakovič, Táborský. Diváci: 2863.
Jablonec: V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, Mišůn (70. Čížek) - Rossi, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil (90. Kubista), Mingazov - Jun (67. Martin Doležal I.). Trenér: Šilhavý.
Teplice: Grigar - Vondrášek, Matula, Jablonský, Krob - Ljevakovič - Vůch, Litsingi, Salami (61. Táborský), Nivaldo - Mahmutovič. Trenér: Ščasný.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme