Játrové karí

Příprava jater - Foto: Martin Čuřík

Příprava jaterFoto: Martin Čuřík

Karí se prý dá udělat ze všeho, tak proč nevyzkoušet jatýrka?

Suroviny:
500 g kuřecích jater
1 menší cibule
2-3 jablka, raději kyselejší
2 lžíce másla
karí koření
citronová šťáva
sůl 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. 

2. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na ni játra a prudce opečeme. 

3. Jablka nakrájíme na plátky, přidáme k játrům, okořeníme karím a společně vše podusíme, solíme až na konec. 

4. Podáváme s rýží. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Srážky: přeháňky, D8-92,0
  Srážky: přeháňky, D8-91,7
  Srážky: přeháňky, D8-91,6

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2018 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace