Pytlákův pstruh

Pstruh na talíři - Foto: Patrik Rozehnal

Pstruh na talířiFoto: Patrik Rozehnal

Takže nejdřív musíte upytlačit kousek uzeného, pak pstruha a pak už hurá do kuchyně.

Suroviny:
4 pstruzi
180 g uzeného masa
1 cibule
sůl
kmín
2 stroužky česneku
hladká mouka
olej na pečení
citron na ozdobu 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Pstruhy očistíme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, okmínujeme a vložíme do nich po plátku uzeného masa a pár koleček cibule. 

2. Obalíme v mouce a na rozehřátém oleji zvolna opékáme po obou stranách. 

3. Podáváme s vařenými bramborami, zdobíme plátkem citronu. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  silnice III/0133 (ulice Chudeřínská), Litvínov, okr. Most, stavební práce, zúžená vozovka na jeden jízdní pruh, Od 19.09.2017 09:00 Do 30.09.2017 23:59, Částečná uzavírka silnice č. III/0133 ulice Chudeřínská ...
  silnice I/13, I/27, v katastru obce Most, okr. Most, oprava povrchu vozovky, zúžené jízdní pruhy, Od 27.09.2017 08:00 Do 03.10.2017 23:59, částečná uzavírka silnice I/13 a I/27, okr. Most v místě: úsek ...
  silnice I/27, v katastru obce Most, okr. Most, oprava povrchu vozovky, zúžené jízdní pruhy, Od 27.09.2017 08:00 Do 03.10.2017 23:59, částečná uzavírka silnice I/13 a I/27, okr. Most , úsek od místa křížení ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace