Pytlákův pstruh

Pstruh na talíři - Foto: Patrik Rozehnal

Pstruh na talířiFoto: Patrik Rozehnal

Takže nejdřív musíte upytlačit kousek uzeného, pak pstruha a pak už hurá do kuchyně.

Suroviny:
4 pstruzi
180 g uzeného masa
1 cibule
sůl
kmín
2 stroužky česneku
hladká mouka
olej na pečení
citron na ozdobu 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Pstruhy očistíme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, okmínujeme a vložíme do nich po plátku uzeného masa a pár koleček cibule. 

2. Obalíme v mouce a na rozehřátém oleji zvolna opékáme po obou stranách. 

3. Podáváme s vařenými bramborami, zdobíme plátkem citronu. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Srážky: déšť, I/7 Chomutov estakáda
  Srážky: déšť, I/7 Chomutov
  Srážky: přeháňky, D8-82,8

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace