Ryba na víně

My připravujeme kapra na modro nebo na černo, Řekové si pochutnávají na rybě na červeno.

Suroviny:
2 porce ryby (např. treska)
1 sklenka červeného vína
3 lžíce kečupu/rajského protlaku
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
citronová šťáva
naložené olivy
sůl
pepř 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Porce ryby osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 

2. Maso vyndáme na teplý talíř a do výpeku přidáme kečup, víno, utřený česnek, citronovou šťávu a pepř. Necháme přejít varem a na konec přidáme olivy nakrájené na kroužky. 

3. Rybu na talíři přelijeme touto omáčkou a podáváme s bramborami nebo s chlebem. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Od 23.8.2017 20:25 do 22:30; na silnici 13 v obci Děčín; nehoda; 2 havarovaná vozidla; 2 x OA bez zranění.
  Od 23.8.2017 20:20 do 22:25; v ulici U Viaduktu v obci Ústí nad Labem; nehoda autobusu; 2 havarovaná vozidla; autobus x OA bez zranění.
  D8, mezi km 44 a 39, ve směru Praha, pomalu jedoucí vozidlo údržby, levý jízdní pruh uzavřen, Od 24.08.2017 07:00 Do 24.08.2017 11:00, , sekání trávy a údržba travních porostů, zdroj: ŘSD

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace