Ryba na víně

My připravujeme kapra na modro nebo na černo, Řekové si pochutnávají na rybě na červeno.

Suroviny:
2 porce ryby (např. treska)
1 sklenka červeného vína
3 lžíce kečupu/rajského protlaku
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
citronová šťáva
naložené olivy
sůl
pepř 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Porce ryby osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 

2. Maso vyndáme na teplý talíř a do výpeku přidáme kečup, víno, utřený česnek, citronovou šťávu a pepř. Necháme přejít varem a na konec přidáme olivy nakrájené na kroužky. 

3. Rybu na talíři přelijeme touto omáčkou a podáváme s bramborami nebo s chlebem. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Stav vozovky: nebezpečí námrazy, Dobroměřice
  Od 11.12.2017 23:20 do 13.12.2017 05:00; na silnici 15 u obce Lovosice okres Litoměřice; Pozor! 3 nadměrné náklady; očekávejte zdržení; Přeprava tří nádrží v konvoji. Parametry: 1/ d=23 m; š=6,4m; v=7,1 ...
  D8, mezi km 48 a 48.2, ve směru Drážďany, práce na silnici, levý jízdní pruh uzavřen, Od 11.12.2017 21:53 Do 12.12.2017 01:30

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace