Ryba na víně

My připravujeme kapra na modro nebo na černo, Řekové si pochutnávají na rybě na červeno.

Suroviny:
2 porce ryby (např. treska)
1 sklenka červeného vína
3 lžíce kečupu/rajského protlaku
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
citronová šťáva
naložené olivy
sůl
pepř 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Porce ryby osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 

2. Maso vyndáme na teplý talíř a do výpeku přidáme kečup, víno, utřený česnek, citronovou šťávu a pepř. Necháme přejít varem a na konec přidáme olivy nakrájené na kroužky. 

3. Rybu na talíři přelijeme touto omáčkou a podáváme s bramborami nebo s chlebem. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Srážky: přeháňky, Dobroměřice
  silnice I/13, v katastru obce Děčín, okr. Děčín, práce na silnici, provoz převeden do protisměru, stavební práce, Od 04.11.2017 00:00 Do 30.04.2018 23:59, akce "Silnice I/62 Děčín - Vilsnice“. Omezení ...
  ulice Pod Skalkou - ulice Pod Pivovarem, Klášterec nad Ohří, okr. Chomutov, most uzavřen, Od 07.02.2018 00:00 Do 31.10.2018 23:59, most uzavřen z důvodu havarijního stavu, vjezd do ulice (původně jednosměrné) ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2018 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace