Ryba na víně

My připravujeme kapra na modro nebo na černo, Řekové si pochutnávají na rybě na červeno.

Suroviny:
2 porce ryby (např. treska)
1 sklenka červeného vína
3 lžíce kečupu/rajského protlaku
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
citronová šťáva
naložené olivy
sůl
pepř 

Vaříme s rozhlasem

Postup: 

1. Porce ryby osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. 

2. Maso vyndáme na teplý talíř a do výpeku přidáme kečup, víno, utřený česnek, citronovou šťávu a pepř. Necháme přejít varem a na konec přidáme olivy nakrájené na kroužky. 

3. Rybu na talíři přelijeme touto omáčkou a podáváme s bramborami nebo s chlebem. 

Pořad: Vaříme se Slávkou  |  Stanice: Sever
Čas vysílání: pondělí-pátek 11:20  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Nové články v rubrice

Stojíme o váš názor

Pište nám své názory přes webový
formulář, SMS, Facebook nebo
Twitter, můžete je i sdílet se svými
přáteli. Nejzajímavější názory rádi odvysíláme.

Ústecký kraj
  Od 20.10.2017 15:35 do 17:40; v ulici Mostecká v obci Chomutov; nehoda; 2xOA, bez zranění, nic nevytéká, komunikace průjezdná
  Od 20.10.2017 15:25 do 17:30; v ulici Pražská v obci Lubenec okres Louny; nehoda; 3 havarovaná vozidla; 3 OA bez zranění
  Od 20.10.2017 14:35 do 16:40; na silnici 7 u obce Chlumčany okres Louny , délka 216m; nehoda; OA X NA bez zranění, k úniku provozních kapalin nedošlo, místo je špatně průjezdné

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace