Rybí guláš

Suroviny: 600 g rybího filé, 2 větší cibule, 60 g sádla nebo oleje, sladká i pálivá paprika, půl kostky bujónu, sůl, 50 ml kečupu.

Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku, bujón a filé nakrájené na větší kostky. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 10 minut. Sejmeme pokličku, přidáme kečup, promícháme, podle chuti ještě dokořeníme a dosolíme. Nejlepší přílohou jsou toasty opečené nasucho v toustovači nebo bílé pečivo.

Dobrou chuť vám přeje Lenka Nagyová a Český rozhlas Sever!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.