Rybí guláš
Suroviny: 600 g rybího filé, 2 větší cibule, 60 g sádla nebo oleje, sladká i pálivá paprika, půl kostky bujónu, sůl, 50 ml kečupu.
Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku, bujón a filé nakrájené na větší kostky. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 10 minut. Sejmeme pokličku, přidáme kečup, promícháme, podle chuti ještě dokořeníme a dosolíme. Nejlepší přílohou jsou toasty opečené nasucho v toustovači nebo bílé pečivo.
Dobrou chuť vám přeje Lenka Nagyová a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.