Salát ze sterilovaného zelí
Suroviny: 1 sklenice sterilovaného zelí, 20 dkg salámu, 1 cibule, 4 vejce, majolka, sůl a pepř.
Postup: Zelí scedíme, dáme do mísy, přistrouháme nahrubo salám, přidáme nakrájenou cibuli a nakrájená, předem natvrdo uvařená vejce. Smícháme s majolkou a podle chuti osolíme, opepříme. Necháme chvilku proležet.
Dobrou chuť vám přeje Dagmar Hedánková a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka