Daruj krev s Českým rozhlasem také v Hradci Králové

24. září 2010

Tradiční akce Daruj krev s Českým rozhlasem se již po 43. uskuteční ve středu 14. prosince 2005 od 8.00 do 18.00 hodin v budově Českého rozhlasu na Vinohradské třídě 12 a dalších regionech ČR. K akci se připojují regionální stanice Českého rozhlasu Plzeň, Brno, Olomouc, Pardubice, Vysočina, Hradec Králové a České Budějovice. Odběry probíhají na transfuzních stanicích v Plzni, Brně, Zlíně, Pardubicích, Svitavách, Hradci Králové, Olomouci, Šumperku, Českých Budějovicích, Písku, Jindřichově Hradci a v Jihlavě.

Akce Daruj krev s Českým rozhlasem se koná čtyřikrát ročně a životadárnou tekutinu při ní přichází darovat kolem 1100 občanů. Smyslem celé akce je popularizace dárcovství krve, které mají transfúzní stanice stále nedostatek. Účelem akce je v neposlední řadě i získání nových dárců, což se organizováním hromadných odběrů s Českým rozhlasem daří naplňovat.
Děkujeme všem dárcům krve a prosíme, aby nadále navštěvovali transfúzní stanice v běžných termínech. Nezapomeňte, že šanci na život dá někomu možná právě Vaše rozhodnutí.
O průběhu akce budou posluchače po celý den informovat stanice Českého rozhlasu.

Logo
Spustit audio