Jarní Report 2017

30. leden 2018

Dámy a pánové, vážení přátelé, dovolte mi, abychom Vás společně s Českým rozhlasem pozvali na jarní etapu XXVI. ročníku soutěžní přehlídky rozhlasového zpravodajství, publicistiky a dokumentu REPORT 2017, kterou pořádáme ve spolupráci s Radioservisem, a.s., Ministerstvem kultury ČR a Nadací Český literární fond.

I. kategorie REPORTu 2017 (Jarní REPORT), ve které soutěží zpravodajsko-publicistické pořady (reportáž, rozhlasové pásmo, rozhovor apod.) v rozsahu do deseti minut, se bude konat ve středu 15. března 2017 od 10.00 do 16.00 hodin v Českém rozhlase, Vinohradská 12, Studio 2 (vchod z Vinohradské ulice).

V příloze najdete přihlášku a Statut soutěže. Přehlídka je vypsána pro pořady vyrobené v rozmezí od 15. března 2016 do 28. února 2017. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Ohlášení a odhlášení příspěvku/pořadu je povinně nedílnou součástí přihlášky.

Do soutěže budou přijaty pouze ty přihlášky, ke kterým bude zároveň dodán buď nosič se zvukem ve formátu wav (44,100 KHz 16 bit) nebo číslo, pod kterým je pořad uložen (Dalet, DigiFonotéka).

Termín pro odevzdání přihlášek je 5. března 2017. Přihlášky zasílejte pouze v elektronické podobě (formát WORD) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). Přihlášky se registrují v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání kapacity přehlídky.

Vítáme rovněž všechny zájemce, kteří příspěvek nepřihlásí, ale mají zájem se účastnit poslechu, diskusí a hodnocení. Svoji účast, prosím, oznamte mailem na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz

Program přehlídky naleznete nejpozději 10. března 2017 na webových stránkách Sdružení pro rozhlasovou tvorbu http://www.rozhlas.cz/srt


Těšíme se na setkání s Vámi.


MgA. Jan Herget
člen Výkonného výboru – garant akce
Sdružení pro rozhlasovou tvorbu, z.s.

Spustit audio