Podzimní Report 2016

30. leden 2018

Dovolte, abychom Vás společně s Českým rozhlasem pozvali na podzimní etapu XXV. ročníku soutěžní přehlídky rozhlasové publicistiky Report 2016, kterou pořádáme ve spolupráci s Radioservisem, a. s., Ministerstvem kultury České republiky, Nadací Český literární fond a Syndikátem novinářů.

II. a III. kategorie Reportu 2016 (Podzimní Report), ve které soutěží publicistické pořady a rozhlasové dokumenty, proběhne od úterý 8. listopadu do čtvrtka 10. listopadu 2016 v konferenčním hotelu Luna v Koutech u Ledče nad Sázavou). Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky
a zpět je zajištěna (vždy v ranních hodinách). Ostatní dopravu SRT nezajišťuje.

V příloze najdete účastnickou přihlášku, přihlášku pořadu a Statut soutěže. Přehlídka je vypsána pro pořady, vyrobené v rozmezí od 26. října 2015 do 25. října 2016. Od každého přihlášeného tvůrčího pracovníka bude přijat jeden pořad. Program bude sestaven tak, aby byl co nejrozmanitější a nejpestřejší, s odlišným přístupem k tématu i zpracování. O konečné podobě programu rozhoduje dramaturgická komise, složená z členů Výboru SRT.

Termín pro odevzdání přihlášek je 30. října 2016. Přihlášky zasílejte výhradně v elektronické podobě (Word) na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319). S paní Marcelou Benešovou laskavě vyřizujte veškeré otázky ohledně účasti, ubytování, stravování ap. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání přihlášek pořadů i jednotlivců po vyčerpání kapacity přehlídky.

Vzhledem ke špatným zkušenostem z let minulých budou do soutěže přijaty pouze ty přihlášky, ke kterým bude zároveň dodán buď nosič se zvukem ve formátu wav (44,100 KHz 16 bit), nebo číslo, pod kterým je pořad uložen (Dalet, DigiFonotéka).

Program přehlídky naleznete nejpozději 6. listopadu 2016 na webových stránkách Sdružení pro rozhlasovou tvorbu www.rozhlas.cz/srt

Těšíme se na setkání s Vámi.

Za výbor SRT
MgA. Michal Bureš, předseda
Dan Moravec, člen Výboru SRT

Spustit audio