Přihlaste se na Bilanci

24. duben 2012

Nesoutěžní přehlídka rozhlasových literárních a dramatických pořadů BILANCE je otevřeným diskusním fórem a místem setkávání rozhlasových tvůrců (autorů, dramaturgů, redaktorů, režisérů, mistrů zvuku, autorů zvukového designu, rozhlasových teoretiků, studentů apod.) Sdružení rozhlasových tvůrců ji tradičně pořádá ve spolupráci s Českým rozhlasem a Ministerstvem kultury.

V příloze najdete účastnickou přihlášku a přihlášku pořadu, který byste případně chtěli na BILANCI prezentovat. Přehlídka je nesoutěžní. Jejím cílem je společný poslech nejnovější literárně-dramatické rozhlasové tvorby a následně nezaujatá a vzájemně inspirativní diskuse o prezentovaných pořadech.

Každý tvůrce může přihlásit jeden pořad, každá organizace (vysílací okruh, regionální stanice, soukromé rádio apod.) pak nejvýše dva pořady. Program přehlídky by měl být co nejrozmanitější a měl by účastníkům předkládat odlišné přístupy i metody tvůrčí práce.

Přehlídka proběhne od úterý 5. června do čtvrtka 7. června 2012 v Penzionu PETRA na Ždáni u Slap (tel. 257 750 453 – Ždáň 264, 252 08 Slapy). Doprava od budovy Českého rozhlasu do místa konání přehlídky je zajištěna.

Termín pro odevzdání přihlášek je 21. května 2012.

Přihlášky, prosím, zasílejte v elektronické podobě na adresu: marcela.benesova@rozhlas.cz (telefon 221 553 319).

Přihlášky se registrují se v pořadí, ve kterém budou doručeny. Pořadatelé si vyhrazují právo zastavit přijímání příspěvků po vyčerpání časové kapacity přehlídky.

Spustit audio