Humoriáda - hodina plná humoru na vaše přání chystá novinky

21. prosinec 2016

Už tři roky můžete na vlnách Českého rozhlasu poslouchat pořad, jehož spoluautory jste vy, posluchači. Z nabízených scének, povídání či ukázek z filmů v podání populárních herců a komiků si každý všední den vybíráte ukázku, která vás nejvíce zajímá. Nejde jen o časem prověřené scénky, ale mnohdy také o archivní poklady, které byly ukryty hluboko v archivu.

Spolu s moderátorem je ve studiu vždy jeden z našich VIP hostů. Pravidelně můžete slyšet Petru Černockou, Ivanku Devátou, Josefa Dvořáka, Otu Jiráka, Ondřeje Kepku, Uršulu Klukovou, Naďu Konvalinkovou, Jiřího Lábuse, Josefa Mladého, Jitku Němcovou, Pavla Nového, Gustava Oplustila, Jana Přeučila, Jiřího Ptáčníka, Luďka Sobotu, Aleše Ulma, Václava Vydru nebo Ladislava Županiče.

Ještě letos nás ovšem čeká i speciální host. Ve středu 28. prosince se můžete těšit na herečku a jednu z nejúspěšnějších českých zpěvaček Helenu Vondráčkovou.

A aby těch novinek nebylo málo, tak pravidelné řady našich hostů rozšíří herečka, moderátorka a výtvarnice Iva Hüttnerová, herec Mojmír Maděrič, komik Josef Alois Náhlovský nebo divadelní režisér, herec ale také dramatik a scenárista Antonín Procházka. A výčet to není konečný, protože už na začátku roku 2017 se můžete těšit na další jména.

A jak v Humoriádě hlasovat? Stačí zavolat do vysílání na telefonní číslo 731 800 900 nebo poslat SMS ve tvaru HUMOR (mezera) A nebo B na číslo 90 011 04.

Moderátorem pořadu je Patrik Rozehnal nebo Pavel Kučera.

autor: Stanislav Zdílna
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.