OBRAZEM: Český rozhlas Region oslavil narozeniny na poděbradské kolonádě

2. září 2017

I letos jsme oslavili narozeniny Regionu s vámi, našimi posluchači. Na lázeňskou kolonádu v Poděbradech dorazilo první zářijovou sobotu kolem 3 000 návštěvníků. Na pódiu se vystřídala řada oblíbených interpretů a spolu s nimi všichni, které můžete znát z vysílání Českého rozhlasu Region.

Věra Martinová, Pavel Vítek nebo George and Beatovens s Karlem Kahovcem a Viktorem Sodomou patřili k hlavním tahákům bohatého programu. Kolonáda ale byla zaplněná od začátku, a tak příjemná atmosféra panovala také během koncertů Marcela Zmožka nebo Jany Chládkové.

Program se věnoval zároveň osobnostem, které můžete znát z našeho vysílání. Potkat jste mohli vedle moderátorů Ivety Chlumské a Patrika Rozehnala jednotlivé redaktory, zprávaře a hvězdné hosty. O zábavnou vložku se postaral komik a častý host pořadu Humoriády Josef Mladý, zajímavosti ze zákulisí prozradil porotce soutěže Pochoutkový rok Jaroslav Sapík.

Děti si hrály ve skákacím hradu, stánek VZP byl v neustálém obležení a dobrá nálada se nesla celou sobotou. Jednoduše řečeno děkujeme, že jste za námi dorazili!

Tým Českého rozhlasu Region
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka