OBRAZEM: Kateřina Cajthamlová probrala 10 dietních nešvarů se speciálními hosty

29. květen 2017

Pořad Hubněte zdravě dospěl k 500. dílu. Při této příležitosti se odbornice na hubnutí a zdravý životní styl zaměřila na 10 zlozvyků, s kterými lidé nejčastěji bojují při snahách shodit nějaké to kilo. O jaké nešvary jde a jak probíhalo samotné natáčení?

V karlínské budově Českého rozhlasu se odehrál jubilejní pořad Hubněte zdravě. Doktorka Cajthamlová si tentokrát přizvala na výpomoc nejen moderátora Patrika Rozehnala, ale i Naďu Konvalinkovou a Zdeňka Trošku. A samozřejmě také publikum.

Věčně usměvavá herečka například prozradila, jak už na studiích držela dietu. Šlo o dietu vinnou, kdy se ráno na lačno vypily dvě deci suchého bílého vína, které se zajedlo suchým rohlíkem. Stejný jídelníček se opakoval v poledne a večer. A netřeba dodávat, že výsledný stav nebyl pro studium zrovna nejvhodnější.

Zdeněk Troška zase posluchačům vysvětlil své životní moudro: „Pokud se budete cítit nešťastní, osamělí nebo smutní, uvědomte si, že nejšťastnější světlo Vašeho života je žárovka v ledničce.“

Mezi desítku avizovaných nešvarů ostatně patří hladovění přes den a přejídání v noci, drastické změny množství a kvality stravy nebo nadužívání kávy a alkoholu. Pokud vás zajímá celý žebříček, nalaďte si vysílání Českého rozhlasu Region ve čtvrtek 1. června po 10. hodině, kdy začne tentokrát dvouhodinový speciál Hubněte zdravě. A sledujte také rozhlasové a facebookové stránky pořadu, kde se dozvíte, jak správně a dlouhodobě zlepšit svůj zdravotní stav.

Zaplněné studio A v karlínské budově Českého rozhlasu
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka