Prožijte přelom roku ve společnosti hvězd

28. prosinec 2016

Vstupte do nového roku pozitivně naladěni. Dobrou náladu na Regionu navodí slavní zpěváci, herci i režiséři.

31. prosince

Oslavu konce roku zahájí v 10 hodin Silvestrovské Pochoutky. Pozvání Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala přijala komediální trojice ve složení Ivan Mládek, Lenka Plačková a Jan Mrázek. Z Tower lounge baru NH hotelu Prague City, který nabízí nádherný výhled na celou Prahu, vás příjemně navnadí na blížící se oslavy.

Do nového roku vás přenese rovnou tříhodinový speciál oblíbeného zábavného pořadu Humoriáda. Od 21:00 budou scénky a skeče vybírat hvězdy Humoriády, kteří přidají do pléna veselé i pikantní historky a bohatou dávku vtipů. Těšit se můžete na Václava Vydru, Luďka Sobotu, Uršulu Klukovou, Ladislava Županiče, Naďu Konvalinkovou, Petru Černockou, Josefa Mladého, Otu Jiráka a Pavla Nového.

Natáčení speciálního vydání Humoriády

1. ledna

Novoroční Pochoutky, které začínají v 10 hodin, vás vezmou mezi režisérské a komediální osobnosti. O pohodový start roku 2017 se totiž postarají Gustav Oplustil, Jiří Adamec a Antonín Procházka. Spolu s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem pátrali po českém humoru, vzpomínali na ty, kteří jsou v něm dobří, a zkoumali, jak se vyrábí současná zábava pro televizní obrazovky.

Kompletní sestava Novoročních Pochoutek
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.