U koncertů mám raději skromnější formu, ale větší kontakt s divákem, říká Lucie Bílá

6. březen 2017

Pochvaly, děkovačky a úsměvy, v takovém duchu se nesla druhá návštěva Lucie Bílé v Humoriádě. Slavná zpěvačka vybírala spolu s posluchači veselé scénky, ale také prozradila, jak bude vypadat plánovaná šňůra koncertů a jak se jí zamlouvá chystaný dokument Nebe, peklo, Lucie.

Zpěvačka a herečka Lucie Bílá má v Česku a na Slovensku početné skupiny fanoušků. Vypovídající byly v tomto směru drnčící telefony, kam posluchači Humoriády volali, aby pozdravili královnu českého popu. Kdo by jí chtěl vidět naživo, bude mít příležitost na turné Hana.

„Je to asi 20 koncertů. Lidé se mě ptají, jestli to bude vypadat jako v té O2 aréně nebo v Bratislavě, ty velké koncerty Fifty Fifty. Tak to opravdu po mně nemůžete chtít, bude to opravdu menší. Já je udělala proto, že jsem chtěla dokázat, že to i u nás jde. Nicméně mám radši než tyhle obrovský haly, kde nevidím lidem do očí, obyčejné koncerty, kde jde jenom o hudbu, jenom o nějaké emoce. Nepotřebuji tisíce světýlek a moc tanečníků. Prostě skromnější formu, ale větší kontakt s divákem.“

Čtěte také

Kdo chce zůstat doma, s Lucií Bílou se může setkat formou sběrného dokumentu Nebe, peklo, Lucie, ve kterém tým Česká televize točila zpěvačku celý minulý rok.

„Česká televize točila velký dokument, má asi hodinu, hodinu a půl. Dnes jsem ho viděla poprvé před nějakými posledními střihy. A musím říct, že jsem u toho brečela i já. Je to krásný. Tereza Kopáčová, která to točila jako režisérka, odvedla skvělou práci,“ navnadila Lucie Bílá.

Lucie Bílá
autor: Martin Čuřík
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.