Noc divadel v Kladně nabídla i „ochutnávku“ z chystané premiéry komedie Woodyho Allena

19. listopad 2017

Projít jako hvězda po červeném koberci, to zažije asi málokdo z nás. Pokud jste se ale včera vydali na festival Noc divadel do Městského divadla v Kladně, přesně tenhle pocit jste si mohli vychutnat.

Na chodbách divadla byla několik stojanů, na nich visely kostýmy z různých představení. Nejvíc práce proto měly kostymérky, které pomáhaly divákům si kostýmy vyzkoušet.

Herci divákům poodhalili i novou inscenaci. A tou je komedie amerického režiséra Woodyho Allena, která se jmenuje Central Park West. Bude mít premiéru už příští týden. „Jde o čtyři až pět typicky allenovských neurotiků, kteří se propletou v milostném pětiúhelníku a vyřeší se to jinak než by divák čekal,“ naznačila dramaturgyně Kristýna Čepková.

„Určitě se na tu hru půjdeme podívat, moc se mi to líbilo,“ říká Tereza, která přišla do kladenského divadla s kamarádkou.

Program na další Noc divadel začínají v kladenském divadle připravovat hned po skončení té letošní. Jak prozradila dramaturgyně Kristýna Čepková, příští rok by mohli diváci vidět v rámci jejího programu třeba i celé představení.

autor: kne
Spustit audio