Soutěž Miss Polabí 2011 už zná své vítězky

16. květen 2011

Soutěž Miss Polabí 2011 je minulostí. Už tradiční klání vyvrcholilo 15. května v poděbradském divadle Na Kovárně finálovým večerem.

Ten patřil především dvaceti dívkám, které se do velkého finále probojovaly. Také letos se do soutěže přihlásily dívky především z Kolínska a Nymburska. Stačilo jim k tomu splnit základní podmínku, kterou představuje věkové omezení od šesti do šestnácti let.

Pokud prošly některým z castingů a měly štěstí, vybrali je organizátoři právě do velkého finále. V neděli večer se v poděbradském divadle Na Kovárně představilo rovných dvacet dívek. Deset finalistek z mladší kategorie a druhou polovinu tvořily starší dívky.

Porotě i divákům se všechny ukázaly při rozhovoru s moderátorem, módní přehlídce a především nechyběla ani volná disciplína. Při ní se hlavně tančilo a zpívalo a byla to přehlídka skutečně různorodých stylů.

Soutěž Miss Polabí 2011 (12)

Lehký úkol neměla pochopitelně porota. Té předsedal dlouholetý ředitel filmového festivalu Křišťálové srdce Jiří Seidl. Po dvouhodinovém boji vybrala porota coby vítězku mladší kategorie teprve devítiletou Sofii Machovou z Kolína.

Mezi staršími dívkami u poroty nejvíce zabodovala čtrnáctiletá Anna Ryšánková, která bydlí v malé vesnici u Kolína.

Všechny vítězky si z poděbradského divadla odnesly hodnotné ceny od sponzorů. Nechybělo například oblečení, najít se dala i nějaká ta kosmetika a absolutní vítězka se může těšit i z nádherného briliantového prstenu z bílého zlata.

autor: Michal Trnka
Spustit audio