Boleslavští hokejisté přišli o sérii výher, rozhodly slepené góly

Mladoboleslavští hokejisté v 25. kole Tipsport extraligy na body nedosáhli, když nestačili na Vítkovice. Před domácím publikem tým trenérů Františka Výborného a Mariana Jelínka prohrál 3:5 a pomohl Severomoravanům k posunu v pořadí soutěže.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Pabiška (vpravo) na Petru Kubošovi puk nevybojoval. Mladá Boleslav doma prohrála s Vítkovicemi

Lukáš Pabiška (vpravo) na Petru Kubošovi puk nevybojoval. Mladá Boleslav doma prohrála s Vítkovicemi | Zdroj: ČTK

Mladá Boleslav před soubojem s Vítkovicemi čtyřikrát v řadě naplno bodovala. Do utkání Středočeši i proto vstupovali jako favorit. Navíc jejich soupeř před úvodním vhazováním uzavíral tabulku.

„Nemůžeme se uspokojit. V tabulce to vypadá, že jsme uprostřed, ale za víkend můžeš být 10. nebo 11. Každý zápas chceme odmakat a urvat nějaké body,“ odmítá útočník Lukáš Pabiška, že by domácí tým ukolébaly předchozí výsledky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Lukáše Pabišky a Pavla Musila se na důvody boleslavské prohry zeptal reportér ČRo Pavel Petr

Proti Vítkovicím Boleslavi bodovat nepodařilo. Do kolen je srazily především dva slepené góly ve třetí třetině.

„Dostali jsme za minutu 2 góly, to byla škoda. Třeba bychom zápas ještě urvali. Vítkovice se trošku rozklepaly, začaly odhazovat puky, to nám vyhovovalo. Šli jsme důrazně do brány a dali z toho 2 góly,“ říká Lukáš Pabiška.

„Chtěli jsme až moc, možná jsme měli chvíli vyčkat. Ale chtěli jsme vyrovnat a mít aspoň bod nebo jít do vítězství, bohužel se tak nestalo. Musíme se zvednout. Šli jsme do toho, ale škoda, že nám to nevyšlo,“ hodnotí zápas další mladoboleslavský útočník Pavel Musil.

Vítkovice podle něj rozhodně nepatří na dno tabulky „Vítkovice nejsou tým, který bude poslední. Párkrát se jim to nepovedlo a prohrály pár zápasů v řadě, ale nemají být poslední, a kdo tu dnes byl, určitě to viděl,“ domnívá se Pavel Musil, střelec dvou mladoboleslavských gólů.

Chuť si Boleslavští mohou v neděli, kdy zamíří pod Ještěd k utkání s libereckými Bílými Tygry.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme