Na Vysočanské estakádě se propadla silnice se dvěma auty, řidiči musí jet objížďkami

Na pražské Vysočanské estakádě se propadla silnice. Na místě podle policie uvízla dvě auta, policisté dopravu odklánějí na objízdné trasy. Českému rozhlasu to potvrdila mluvčí pražských policistů Iveta Martínková.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přívalový déšť

Přívalový déšť | Foto: Fotobanka stock.xchng

„Okolo tři čtvrtě na šest přijali policisté oznámení, že se na Vysočanské ulici propadla vozovka. Podle prvotních informací na místě uvízla dvě vozidla,“ řekla Martínková. Nikdo prý nebyl zraněn.

Ulice je na místě propadu uzavřena, policisté a strážníci řidiče odklánějí na objízdné trasy. Řidiči proto musí počítat kolonami.

Během dnešních silných bouřek a přívalových dešťů spadly na mnoha místech Česka během krátké doby desítky litrů srážek na metr čtvereční.

V Praze už odpoledne pád stromu při bouřce zastavil provoz tramvají v ulici Mariánské hradby u Pražského hradu, tramvajové linky 5, 12, 18 a 22 musely být odkloněny.

Hasiči museli v Praze před 17. hodinou zasahovat kvůli bouřce asi patnáctkrát, většinou odčerpávali vodu ze zatopených výjezdů a garáží. V železničním podjezdu v ulici Nad Vinným potokem dokonce kvůli dešti uvízla dvě auta.

Podle meteorologů se bouřky můžou vyskytovat na některých místech Česka i zítra, ve čtvrtek už by měly být jen ojedinělé.

Veronika Malá, dab Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme