Učni na soutěži ve Vlašimi porotu mile překvapili. Jídla ze zvěřiny chutnala všem

Soutěž kuchařských učňů ve Vlašimi - Foto: Věra Hájková

Soutěž kuchařských učňů ve VlašimiFoto: Věra Hájková

Dýňové pyré nebo třeba jelení steak na česnekových výhoncích.... I taková jídla dnes připravili kuchařští učni na krajské soutěži ve Vlašimi. Odborná porota byla z výsledků nadšená.

Soutěže se účastnilo na šest desítek učňů. Hlavní zadáním soutěže byla zvěřina. Další soutěžící připravovali saláty z luštěnin. Jejich výkony hodnotila odborná porota, složená z profesionálních kuchařů a majitelů úspěšných restaurací. Velkou chválu od nich slyšela například Michaela Houdová z Vlašimi. „ Jsem moc spokojená, nečekala jsem to,“ přiznala. 

 

Na kuchařské soutěži ve Vlašimi natáčela Věra Hájková

Vložit na svůj web

„Musím konstatovat, že jsem byl velice překvapený, protože všechny pokrmy byly vynikající. Objevily se tu i kuchařské talenty. Kdo miluje řemeslo, tak se to promítá do té práce i do jejího výsledku a tady to bylo vidět,“ shrnul své dojmy Bohumil Bochňák, majitel restaurace, která se specializuje na zvěřinu.  

Soutěž kuchařských učňů ve Vlašimi - Foto: Věra HájkováSoutěž kuchařských učňů ve Vlašimi - Foto: Věra HájkováSoutěž kuchařských učňů ve Vlašimi - Foto: Věra Hájková

Nové články v rubrice

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace