Vyhráli v Plzni, přivítají Spartu. Mladoboleslavští ovlivňují boj o titul

Fotbalisté Mladé Boleslavi krátce po sobě hrají s Plzní, Jabloncem a také Spartou, třemi nejlepšími celky tabulky. Své šance na mistrovský pohár ztratili už dávno, boj o titul ale svými výkony v těchto týdnech pořádně ovlivňují.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Středočeši v posledních týdnech potkávají ty nejsilnější možné soupeře

Středočeši v posledních týdnech potkávají ty nejsilnější možné soupeře | Zdroj: ČTK

„Přiznám, že mě nenapadlo, že karty ještě nebudou úplně rozdané. Jsme za to rádi a je to velké povzbuzení,“ přiznává také obránce Sparty Pavel Kadeřábek.

Když teď Letenští zvládnou utkání 26. kola v Mladé Boleslavi, mohou dokonce už příští týden po vzájemném duelu s Plzní vystřídat právě svého největšího rivala v čele prvoligové tabulky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Významu zápasu Mladé Boleslavi se Spartou se věnoval reportér ČRo Jaroslav Plašil

Ani kanonýr Sparty David Lafata už zřejmě moc nedoufal, že bude mít ještě boj o titul takto napínavou zápletku. „Zkušení fotbalisté Plzně si závěr pohlídají“, říkali často experti. Jenže přišel nečekaný kolaps viktoriánů v souboji s oslabenými Středočechy, od kterého je rázem všechno jinak.

Povzbuzení fotbalisté Sparty se dnes od půl osmé večer představí na hřišti Mladé Boleslavi. Domácí fotbalisté si teď mohou připadat jako porotci v soutěži o nejlepší tým sezony. Vždyť minulý víkend bojovali na hřišti vedoucí Plzně, v týdnu si zahráli v poháru proti třetímu Jablonci, se kterým se kromě odvety brzy utkají ještě i v lize.

„Těmhle soupeřům se nevyhneme, je dobře, že se s nimi můžeme porovnat,“ říká Michal Ďuriš, fotbalista momentálně čtvrté Mladé Boleslavi, která nejen porovnává, ale také výrazně hýbe bojem o titul v Synot lize a bojuje o účastnické místo v evropských pohárech.

Celé utkání vysílá náš web na streamu, souboj o důležité body začne na Městském stadionu v půl osmé večer.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme