Silvestrovská Humoriáda aneb zábava až na prvním místě

26. prosinec 2017

Humor k Silvestru bezesporu patří, proto jsme pro Vás připravili veselé a čertovsky laděné Pochoutky spolu s tříhodinovým zábavným finále pořadu Humoriáda. Můžete s Českým rozhlasem Region tedy strávit poslední hodiny roku 2017 a zvesela vstoupit do roku 2018.

V deset hodin si nalaďte Silvestrovské Pochoutky, ve kterých známá dvojice v podání Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala přivítají rovnou čtveřici hostů. Režisér pohádky Čertoviny Zdeněk Troška a herci z této pohádky Oldřich Navrátil, Jakub Prachař a Radek Holub prozradí, jak probíhalo natáčení, jakým způsobem slaví Silvestra a jaké zážitky mají spojené s alkoholem.

Poté už můžete pomalu začít vyhlížet samotný konec roku. Se speciální Humoriádou začínáme ve 21:00 a končíme krátce po půlnoci. Moderátor Patrik Rozhenal letos přivítal tři dámy a čtyři gentlemany. Do nového roku zavede posluchače Českého rozhlasu Region Jan Přeučil, Jiří Lábus, Iva Hüttnerová, Ladislav Županič, Uršula Kluková, Pavel Nový a Ivanka Devátá.

Scénky si tentokrát vybírali samotní hosté, kteří veselé příspěvky doplňovali vlastními zkušenostmi a historkami. A na jaká témata se můžete těšit? Členové Humoriády se rozpovídali u okruhů cestování, doktorů, obezity, aut nebo striptýzu. A došlo také samozřejmě na všemi oblíbené vtipy.

Jaká nálada panovala během natáčení? Dobře se bavili nejenom aktéři na pódiu, ale především návštěvníci v zaplněném sále. Sami se o tom ostatně můžete přesvědčit v přiložené fotogalerii.

A zábava bude pokračovat i 1. ledna, kdy od desíti hodin nastoupí další dvouhodinový pochoutkový speciál. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přivítají v pražském baru známé televizní hlasatele. Marie Retková, Jana Smutná, Hana Švejnohová a Jiří Ptáčník se postarají o to, abyste do roku 2018 vstoupili s úsměvem.

autor: redakce
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka