Narozeniny Českého rozhlasu Region se povedly na jedničku

4. září 2016

První zářijovou sobotu hostila Lázeňská kolonáda v Poděbradech oslavu narozenin Českého rozhlasu Region. Dorazilo kolem 5 000 návštěvníků, kteří si užili koncerty hudebních interpretů, historky hvězdných hostů i autogramiády všech účinkujících.

Hlavní hvězdou a finální tečkou za vydařeným odpolednem byl Jakub Smolík s kapelou. Kolonáda byla ovšem zaplněná od samotného začátku, a tak panovala skvělá atmosféra také během koncertů Josefa Zocha, Františka Nedvěda, Evy Pilarové, Jany Chládkové a Josefa Laufera.

Program se věnoval i osobnostem, které můžete znát z našeho vysílání. Potkat jste mohli nejen moderátory Ivetu Chlumskou a Patrika Rozehnala, ale na pódiu se vystřídali i jednotliví redaktoři, zprávaři a hvězdní hosté. O zábavné historky se podělili Luděk Sobota, Naďa Konvalinková, Ladislav Županič a Kateřina Cajthamlová.

Děti si hrály ve skákacím hradu, mobilní kavárna, gril i výčep byly v neustálém obležení a dobrá nálada se nesla celou sobotou. Poděbradskou oslavou vyvrcholila také dvouměsíční soutěž Léto plné zážitků. Děkujeme, že jste za námi dorazili!

Atmosféru narozeninové oslavy si můžete připomenout ještě jednou - ve speciálním hodinovém sestřihu ve vysílání Českého rozhlasu Region v sobotu 10. září po 14. hodině.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka