Pochoutky na talíři

Placatá radost. Škubánky s restovanou slaninou potěšily Arnošta Goldflama

Klasika v moderním provedení, s takovým heslem se pustil do práce šéfkuchař Josef Kalaš v restauraci U Mecenáše. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi ukázal, jak připravit škubánky s restovanou slaninou a cibulkou. A ochutnávku si nenechal ujít ani...

Králík na hořčici přikrytý slaninou. Se...

Jak se peče králík na hořčici a lesních...

Zázračný dezert. Krupicová kaše s karamelizovanými...

Pochoutky na talíři byly zkouškou odvahy...

O pořadu

Pochoutky na talíři

Čas vysílání: neděle 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková - Foto: Luboš J. Marek

Patrik Rozehnal a Naďa KonvalinkováFoto: Luboš J. Marek

Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.

Pochoutky na talíři je hodinová talk-show odehrávající se v reálné kuchyni s profesionálním kuchařem, který opravdu vaří. U toho asistují moderátoři Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková, kteří si navíc jako hlavního degustátora vždy pozvou nějakého zajímavého hosta, se kterým si v průběhu vaření povídají nejen o jídle. 

Moderátoři: Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková 

Dramaturg: Stanislav Zdílna 

Pořad: Pochoutky na talíři  |  Stanice: Region - Praha a střední Čechy
Čas vysílání: neděle 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Středočeský kraj
  Od 17.10.2017 00:00 do 02:00; na silnici 191 u obce Hvožďany okres Příbram; nehoda; probíhá vyšetřování nehody, nebezpečí; střet OA s divočákem.
  D4, mezi km 39 a 21, ve směru Praha, pomalu jedoucí vozidlo údržby, levý jízdní pruh uzavřen, Od 17.10.2017 07:00 Do 17.10.2017 14:27, sekání trávy a údržba travních porostů, zdroj: ŘSD
  D11, mezi km 51 a 64, ve směru Hradec Králové, pomalu jedoucí vozidlo údržby, levý jízdní pruh uzavřen, Od 17.10.2017 07:45 Do 17.10.2017 14:00, sekání trávy a údržba travních porostů, zdroj: ŘSD

Další nabídka

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace