Pochoutky na talíři

Fazole na paprice s uzeným kolenem. Recept starý 150 let potěšil Martinu Hudečkovou

Naši předci potřebovali jídlo, které je vydatné a dalo by se rychle sníst lžící z jednoho talíře. Takové podmínky splňují fazole s kysaným zelím a uzeným kolenem. Starodávný recept připravil šéfkuchař pražského hostince U Pinkasů Robert Kour. A na ochutnávku...

Trhanec s mákem a švestkami potěší malé...

Naďa Konvalinková si Baráčnickou rychtu...

Nadýchaný a vláčný. Špekový knedlík ve smetanové...

V podzemí pražského barokního kláštera...

O pořadu

Pochoutky na talíři

Čas vysílání: neděle 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková - Foto: Luboš J. Marek

Patrik Rozehnal a Naďa KonvalinkováFoto: Luboš J. Marek

Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.

Pochoutky na talíři je hodinová talk-show odehrávající se v reálné kuchyni s profesionálním kuchařem, který opravdu vaří. U toho asistují moderátoři Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková, kteří si navíc jako hlavního degustátora vždy pozvou nějakého zajímavého hosta, se kterým si v průběhu vaření povídají nejen o jídle. 

Moderátoři: Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková 

Dramaturg: Stanislav Zdílna 

Pořad: Pochoutky na talíři  |  Stanice: Region - Praha a střední Čechy
Čas vysílání: neděle 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Středočeský kraj
  D1, mezi km 28.5 a 27.5, ve směru Praha, práce na silnici, levý jízdní pruh uzavřen, Od 25.05.2017 20:30 Do 26.05.2017 06:00, oprava povrchu vozovky.
  D5, mezi km 35.5 a 41, ve směru Rozvadov, pomalu jedoucí vozidlo údržby, jízdní pruh uzavřen, Od 26.05.2017 07:30 Do 26.05.2017 10:00, sestava se pohybuje, sekání trávy a údržba travních porostů, zdroj: ...
  D8, mezi km 4 a 5.3, ve směru Drážďany, pomalu jedoucí vozidlo údržby, zpevněná krajnice (odstavný pruh) uzavřená, Od 26.05.2017 07:30 Do 26.05.2017 15:00, údržba podzemní části kanalizace, zdroj: ŘSD

Další nabídka

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace