Jiří Král připravil kuře tori kari

S Naďou Konvalinkovou a Patrikem rozehnalem tentokrát vařil šéfkuchař snad nejvýše položené restaurace nad zemí v Česku – Jiří Král.

Dozvěděli jsme se, jaké pivo pijí Japonci, jaké to je zásobovat restaurací ve výšce 100 metrů nad zemí nebo co je to Vision kuchyně. Navíc vrchní degustátorkou byla zpěvačka Yvonne Přenosilová. A připravovalo se kuře „tori kari“.

Kuře „tori kari“:
kuřecí stehýnka, láhev černého piva, čerstvý zázvor, chilli paprička, sezamový olej, česnek

Reprízováno 24. srpna 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.