Léto u vody

7. srpen 2014

Přijedeme za vámi a osvěžíme vás! Navíc můžete vyhrát osušky a nafukovací míče.

Celý červenec a srpen se za hezkého slunečného počasí mohou návštěvníci koupališť, přehrad i rybníků ve středních Čechách těšit na osvěžující překvapení.

„V rámci této letní road show chceme navštívit více než čtyřicet vodních ploch, které se v našem kraji nacházejí. Princip akce je jednoduchý. Ozvučené auto dorazí na koupaliště, hostesky na místě rozdají lidem naše rozhlasové REGIONoviny a osvěžující nápoj. Pro ty nejmenší máme připravené i nafukovací míče a spoustu předmětů, které jim lenošení u vody zpříjemní,“ představuje akci šéf hlídky Léta u vody Michal Plšek.

A co ve vysílání?

Léto u vody

Každý den kromě toho bude ve vysílání zařazena speciální rubrika Léto u vody. Redaktor Petr Kološ se bude věnovat tématům, které s létem u vody úzce souvisí. Například: jak u vody bojovat s komáry, jak si vybrat správné plavky, co s autem odstaveném ve vedru na slunci, ale také nám představí české nudapláže a fenomén nudismu obecně.

Zapojte se do soutěže!

Posluchači mohou navíc během celého léta soutěžit o osušky a nafukovací míče. Ze všech denních výherců za daný soutěžní měsíc bude vylosován jeden, který získá dvoudenní pobyt pro dvě osoby v hotelu Orlík.

Pravidla soutěže si můžete přečíst zde.

www.sodo-kolin.czwww.hotelorlik.cz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.