Poznávejte a vyhrávejte s pořadem Česko – země neznámá

11. leden 2017

Prozkoumáváte rádi Českou republiku? Formou zábavné hry se dozvíte spoustu zajímavostí z domácích luhů a hájů a navíc můžete získat atraktivní ceny.

Interaktivní kvíz o České republice s názvem Česko – země neznámá se vysílá každý všední den ve 13 hodin. V každém díle se vysílají tři cestopisné reportáže o netradičních místech.

Po odvysílání jednotlivých příspěvků navíc od moderátora uslyšíte tematickou soutěžní otázku. Zapojit se můžete jednoduše. Stačí zavolat na telefonní číslo 731 800 900, dovolat se do studia jako první v pořadí a správně odpovědět nebo si odpověď alespoň tipnout.

Pokud se první volající netrefí, šanci dostává ještě druhý v pořadí. Každé otázky se mohou zúčastnit ale maximálně dva soutěžící.

A na co se můžete těšit? Výhry se vztahují k výletům a cestování, soutěží se proto o batohy, knihy nebo oblečení. Aktuální seznam výher si můžete prohlédnout na tomto odkazu.

V pátek se navíc ze všech výherců za uplynulý týden losuje jeden šťastlivec, který obdrží velkou cenu. Víkendový pobyt v lázních může čekat třeba právě na vás!

Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.