Noční hra

10. březen 2011

Na táboře blízko u řeky Trnávky a města Červená Řečice jsme měli velkou noční hru. Naši družinku vzbudili ve 22:30. Odvedli nás na rozcestí, kde nám vedoucí zavázali oči, posadili nás do auta a přikryli dekou. Odvezli nás asi 15 km od tábora, kde nám rozvázali oči a odjeli.

Na silnici ležel papír kde stálo, že se máme co nejdříve dostat do tábora. Vysadili nás na rozcestí a my šli doleva (což bylo samozřejmě špatně) a došli jsme do vesnice jménem Košetice. Našli jsme turistickou značku: Červená Řečice 10 km. Bylo to na podle úsudků celé družinky hodně daleko, ale měli jsme aspoň směr.

Ušli jsme asi 2 km zpět na místo, kde nás vysadili. Pokračovali jsme dále v tom samém směru a po chvíli jsme narazili na ceduli Želiv (což je také město velmi blízko od tábora) 8 km, což nám celkem srazilo náladu, ale alespoň jsme měli cíl. Do Želiva jsme dorazili asi v jednu hodinu ráno, z Želiva jsme šli zkratkou přes les asi 2 km do tábora. Asi v půl druhé jsme šťastně došli do tábora, kde nás čekal teplý čaj a chleba s pomazánkou. Potom jsme šli spát.

autor: Matěj, 11 let
Spustit audio