16. července  2012 v 10:54  rubrika: Kvízy

Kvíz: Co víš o světě modelingu?

Móda (ilustr. obr.) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

Móda (ilustr. obr.)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Vyzkoušej si náš kvíz! Dozvíš se, jestli se orientuješ ve světě modelingu!

1) Jak se jmenuje Miss ČR 2012?
a) Tereza Chlebovská
b) Tereza Voříšková
c) Tereza Černochová 

2) Jaké charitě se věnuje známá modelka Tereza Maxová?
a) pomáhá opuštěným dětem
b) pomáhá bezdomovcům
c) pomáhá narkomanům

3) Jakou barvu očí má Eva Herzigová?
a) hnědou
b) hnědozelenou
c) modrou 

Helena Houdová - Foto: Alžběta Švarcová

Helena HoudováFoto: Alžběta Švarcová

4) Která modelka hrála ve filmu Kamarád do deště II?
a) Paulina Pořízková
b) Tereza Maxová
c) Simona Krainová 

5) Který z následujících mužů je známý módní fotograf?
a) Patrick Demarchelier
b) Giorgio Armani
c) Calvin Klein 

6) Ve kterém rádiu moderovala modelka Diana Kobzanová?
a) v Rádiu Impuls
b) v radiu Frekvence 1
c) v Radiu City 

7) Který z následujících mužů je známý návrhář?
a) Paul Anka
b) Osmany Rodriguez Laffita
c) Richard Chamberlain 

Kolekce jaro-léto 2012 Zuzany Kubíčkové v kategorii Módní designér - Foto:  Czech Grand Design

Kolekce jaro-léto 2012 Zuzany Kubíčkové v kategorii Módní designérFoto:  Czech Grand Design

8) Jaká je ideální výška pro modelku?
a) 163 – 169 cm
b) 173 - 179 cm
c) 180 – 185 cm 

9) Která modelka vyhrála titul Miss World 2006?
a) Alena Šeredová
b) Taťána Kuchařová
c) Monika Žídková 

10) Ze které země pochází slavná modelka Twiggy?
a) z Francie
b) z Velké Británie
c) z USA 

Řešení: 1) a, 2) a, 3) c, 4) c, 5) a, 6) b, 7) b, 8) b, 9) b, 10) c 

Za každou správnou odpověď si započítej bod.
______________________________________________________________
Vyhodnocení. 

8 - 10 bodů

Ve světě modelingu se vyznáš velice dobře. Jen tak dál!

5 – 7 bodů

Jde to, ale mohlo by to být i lepší!

0 – 4 body

Že jsi expert/expertka na módu? A to jsi slyšel/a kde? 

Autor:  Tereza Jelenová
Pořad: Vlastní příspěvek  |  Stanice: Nová Média
 
 

Nové články v rubrice

  • 5. července  2012 v 09:00       rubrika: Kvízy

    Kvíz o Cyrilu a Metodějovi

    5. 7. slavíme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje. Proklepni své znalosti o těchto svatých v teenwebáckém kvízu.

     
  • 15. června  2012 v 13:52       rubrika: Kvízy

    Cyklokvíz

    Jezdíš rád/a na kole? Jsi cyklomaniak? Zkus si, co víš o cyklistice a o jízdě na kole, v našem kvízu!

     
  • 11. května  2012 v 16:42       rubrika: Kvízy

    Kvíz: Znáš Staré pověsti české?

    Přemysl a Libuše, Oldřich a Božena... Četl/a jsi pozorně Staré pověsti české? Vyzkoušej si, co si z nich pamatuješ.

     

Anketa

 

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2020 Český rozhlas