Už od školky jsem chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným, vzpomíná herec Jan Cina

Pozvání na rozhlasovou Pohovku Jožky Kubáníka přijal herec Jan Cina, který je mužem mnoha talentů. Vyhrál taneční soutěž Star Dance i televizní show Moje tvář má známý hlas, na divadelních prknech aktuálně září v představení Malý princ, kde hraje hlavní roli.

Herec Jan Cina je „nedělňátko“ a o lidech narozených v neděli se říká, že jsou dětmi štěstěny. Na otázku, jestli to u něj opravdu platí, říká: „Musím říct, že jsem dítě štěstěny. Pozoruju to na sobě víceméně celý život a tak nějak myslím, že to platí. A jsem za to rád.“

Po tatínkovi má Jan v sobě částečně i slovenskou romskou krev, a tak není divu, že přiznává, že když slyší romskou hudbu, přestává z něj být „vyžehlený“ Honza. A v této souvislosti není ani překvapením, že už od školky chtěl být zpěvákem Danem Nekonečným. Otevřeně říká, že má rád pozlátko: „Konfety, flitry, ohně, prostě ať se práší za kočárem.“ Osobně se ale s Danem nikdy nepotkal, což ho mrzí.

V rozhovoru také potvrzuje, že je příznivcem terapií a vhledu do duše. „Co se tam dozvídám? Často věci, které se mi na mně nelíbí, nebo mám pocit, že takový nejsem. Ale super je to, že vy máte tu moc s tím něco dělat a můžete to změnit,“ říká Jan Cina a přiznává například, že celoživotně bojuje s tím, že chodí pozdě: „Všude jsem poslední. Mě to zas tak nevadí, ale vadí mi, že tím ostatní občas naštvu nebo že to vypadá, že si jich nevážím. A tak se s tím snažím něco dělat.“

Co má Jan Cina společného s Malým princem? Proč u babičky nechtěl jíst chleba s Ramou? I to se dozvíte v rozhovoru v pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio

Související