« »
Javorový sirup přispívá k rovnováze střevní mikroflóry, posiluje imunitní systém, a tím potlačuje chronický zánět - Foto: Fotobanka Pixabay

Javorový sirup do čaje, dezertů i marinád

Toto zdravé sladidlo vás zbaví příčiny mnoha nemocí.

Poslechněte si

 
Do kuliček se vytlačuje malý důlek, který můžete naplnit. - Foto: Zuzana Plíšková

Křehké sádlové cukroví

Jednoduché, ale vynikající cukroví, které můžete ozdobit zavařeninou nebo polev...

Poslechněte si

 
Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer - Foto: Fotobanka Pixabay

Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer

Dříve luxusní pochoutka o Vánocích, dnes k mání i jako bio.

Poslechněte si

 

Soutěžní recept týdne

Zahalený mouřenín. Miroslava Sedláková upekla dezert, který se naučila od své babičky

Jaké tajemství skrývá zahalený mouřenín, prozradila Miroslava Sedláková z Bruntálu. Na závěr soutěžních receptů Pochoutkového roku připravila lehký čokoládový korpus bez mouky, který pokryla velkou sněhovou čepicí s marmeládou. Dezert musí po upečení ještě 24 hodin ležet v lednici, díky čemuž je úžasně vláčný.

Malá škola vaření, aneb jak na to

O jídle

Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer. Dříve luxusní pochoutka o Vánocích, dnes k mání i jako bio

Banány jsou asi nejoblíbenější a nejprodávanější ovoce na světě, docela zdravá a chutná svačina, kterou ani nemusíte balit do ubrousku. V dalekých banánových republikách je trhají zelené, a během transportu v chlazených kontejnerech jsou drženy v nižší...

Nejlepším rodinným receptem roku 2017 je...

Naďa Konvalinková, Jaroslav Sapík a...

Glosa Pavla Maurera: Nedávejte si řízek...

Tři sympatičtí Američané se tak dlouho...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace