« »
Kuřecí stehna

Rychlé kuře na šlehačce

Kuře i brambory pěkně pohromadě v jednom pekáčku.

Poslechněte si

 
Řecký ostrov Santorini - Foto: Fotobanka Pixabay

Jak nejlépe ochutnat Řecko: v místní hospůdce

Pavel Maurer radí: zamiřte na ostrovy, raději dál od turistů.

Poslechněte si

 

Soutěžní recept týdne

Krémová pórková polévka. Jemnou dobrotu z domácí zeleniny uvařila Jana Exnarová

V jednom domě v Havlíčkově Brodě už roky opravují kočáry a bryčky. A také tam žije Jana Exnarová, která prozradila recept na pórkovou polévku zjemněnou smetanovým sýrem. Používá na ni zeleninu výhradně z vlastní zahrádky.

Malá škola vaření, aneb jak na to

O jídle

Jáhly jsou bezlepkové, zahřejí, pomohou lidem ve stresu. Hodí se jako příloha i do mnoha jídel

Stále častěji se setkáváme s citlivými reakcemi na všudypřítomnou pšenici, a tak si uvědomujeme, že je potřeba dát větší prostor i jiným plodinám. Naši předkové měli jídelníček mnohem pestřejší a jedním z nejoblíbenějších slovanských pokrmů byly jáh...

Nizozemské království sýrů těží i ze své...

Říká se, že národy, které musí hodně...

Glosa Pavla Maurera: Na řeckých ostrovech...

Kdo jste někdy plul po řeckých mořích,...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace