« »
Do kuliček se vytlačuje malý důlek, který můžete naplnit. - Foto: Zuzana Plíšková

Křehké sádlové cukroví

Jednoduché, ale vynikající cukroví, které můžete ozdobit zavařeninou nebo polev...

Poslechněte si

 
Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer - Foto: Fotobanka Pixabay

Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer

Dříve luxusní pochoutka o Vánocích, dnes k mání i jako bio.

Poslechněte si

 
Javorový sirup přispívá k rovnováze střevní mikroflóry, posiluje imunitní systém, a tím potlačuje chronický zánět - Foto: Fotobanka Pixabay

Javorový sirup do čaje, dezertů i marinád

Toto zdravé sladidlo vás zbaví příčiny mnoha nemocí.

Poslechněte si

 

Soutěžní recept týdne

Zahalený mouřenín. Miroslava Sedláková upekla dezert, který se naučila od své babičky

Jaké tajemství skrývá zahalený mouřenín, prozradila Miroslava Sedláková z Bruntálu. Na závěr soutěžních receptů Pochoutkového roku připravila lehký čokoládový korpus bez mouky, který pokryla velkou sněhovou čepicí s marmeládou. Dezert musí po upečení ještě 24 hodin ležet v lednici, díky čemuž je úžasně vláčný.

Malá škola vaření, aneb jak na to

O jídle

Není banán, jako banán, říká Pavel Maurer. Dříve luxusní pochoutka o Vánocích, dnes k mání i jako bio

Banány jsou asi nejoblíbenější a nejprodávanější ovoce na světě, docela zdravá a chutná svačina, kterou ani nemusíte balit do ubrousku. V dalekých banánových republikách je trhají zelené, a během transportu v chlazených kontejnerech jsou drženy v nižší...

Nejlepším rodinným receptem roku 2017 je...

Naďa Konvalinková, Jaroslav Sapík a...

Glosa Pavla Maurera: Nedávejte si řízek...

Tři sympatičtí Američané se tak dlouho...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace