« »
Když švýcarský sýr, tak fondue

Fondue je společenská záležitost

Pavel Maurer o švýcarských specialitách.

Poslechněte si

 
Rajčatová marináda

Rajčatová marináda na maso

Rychlá, zdravá a výborná. Co víc bychom od marinády chtěli?

Poslechněte si

 

Soutěžní recept týdne

Sladké řezy plné překvapení. Miloslava Pechalová přidává brambory do těsta i krému

„Proč se přidávají do sladkého čokoládového dezertu brambory,“ podivovala se kompletní porota soutěže Pochoutkový rok. Miloslava Pechalová z Trutnova navíc vařené a strouhané brambory zamíchává do těsta i krému. Výsledek je ale vynikající, o čemž se díky receptu můžete přesvědčit nejlépe sami.

Malá škola vaření, aneb jak na to

O jídle

Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte raději králíka, doporučuje Pavel Maurer

Nedávno, když jsem doporučoval kulinární speciality Itálie, jen letmo jsem se zmínil o Sardinii, která je oblíbeným cílem mnoha českých turistů. Popsat zajímavá jídla a pití jedné z největších gastronomických kultur na světě Itálie je v této tříminutové...

Jak se vyrábí kvalitní zmrzlina? Fígl je...

Vyrobit kvalitní zmrzlinu je kumšt....

Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí....

Švýcarsko je slavné především díky...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace