Exhibicionismus (Kateřina Ondroušková, Jitka Škápíková)

21. prosinec 2005

Jsou vyvolení. Mají velkého bratra. Jsou odhalení. A všichni hrají o melouny! Chcete se stát celebritou snadno a rychle? Buďte jako oni: Přihlaste se do reality show. Při troše štěstí se vám pak jenom pohrnou nabídky k filmu, to telky, do reklamy, můžete mít svou talk show, můžete brázdit mola a fotit prádýlko, budete v balíku. A hlavně bude na vás koukat večer co večer pětina národa! Že se na reality show nedíváte? Dokonce nemáte televizi? Pak nejste "in" ale "out"! Jak s tím vůbec můžete žít?

Pokud přesto chcete nahlédnout za černé stěny a polopropustná zrcadla "cross roomu", slyšet, co si o světě myslí kuchař Vladko, jak to vidí sexuolog Weiss, jestli matka Leny vše ve zdraví přežije, jak vypadá Rocky ve sprše a co na to ředitel ZOO Fejk nebo mediální analytik Jirák... a zjistit, že nejste sami, komu je z tohoto novodobého mediálního fenoménu na zvracení, poslouchejte závěrečný díl cyklu Ismy po česku, který se jmenuje Exhibicionismus.

Výsledky soutěže Své hlasy poslalo 56 posluchačů, výsledná známka je 1,35. Ceny z nakladatelství Mladá Fronta tentokrát obdrží: Rita Kindlerová z Prahy, Nadia Johanisová z Trhových Svin, Boris Janča z Olomouce a Simona Trávníčková z Rájce-Jestřebí.

Spustit audio