Rozhlasový Big Band Gustava Broma hraje Prague Six!

13. listopad 2015

Srdečně vás zveme na koncert skladeb třech členů uměleckého spolku Prague Six, Štěpánky Balcarové, Jana Jiruchy a Luboše Soukupa, ve zrekonstruovaných prostorách velkého studia Studia 1 Českého rozhlasu. Účinkuje Rozhlasový Big Band Gustava Broma stále více se otvírající soudobé progresivní tvorbě mladých tvůrců.

29. listopadu od 19:00 ve Studiu 1, Vinohradská 12, Praha.Událost na Facebooku zde!

HUDEBNÍ ZÁZNAM A FOTOGALERIE Z UNITED ISLANDS ZDE!

Neformální sdružení šesti skladatelů Prague Six vzniklo kolem roku 2014 na popud orchestru Concept Art Orchestra vedeného Štěpánkou Balcarovou, která oslovuje umělce a ponouká je k soudobé tvorbě pro bigbandové složení. Letos umělcům vyšla deska s názvem Prague Six u vydavatelství Animal Music a právě nyní probíhá pod hlavičkou Concept Art Orchestra a Českého rozhlasu „Skladatelská soutěž Karla Krautgartnera o nejlepší kompozice pro jazzový orchestr“.

03467834.jpeg

Přijďte na koncert RBBGB a Prague Six – VSTUP ZDARMA!

Čtěte také: Skladatelská soutěž Karla Krautgartnera o nejlepší kompozice pro jazzový orchestr

Rozhlasový Big Band Gustava Broma si zahrál skladby členů Prague Six letos už jednou, a to na festivalu United Islands Of Prague:

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.