Poradna

Kamna do domu vybírejte i podle toho, jak často v nich budete topit

Hostem Poradny Českého rozhlasu Vysočina dnes byl prodejce z železářství Tomáš Vaněk, který přišel říct pár typů, jak správně postupovat při výběru kamen a krbových vložek.

Kvašené zelí je lépe stravitelné

Odjakživa člověk kvasil zelí, aby měl...

Směsný odpad z Vysočiny se bude odvážet...

Recyklace odpadu má většinou ekologické...

Seznam hostů na daný týden

O pořadu

Dobré dopoledne

Čas vysílání: pondělí-pátek 09:00-12:00  
 
Dobré dopoledne, ilustrační foto - Foto: Khalil Baalbaki

Dobré dopoledne, ilustrační fotoFoto: Khalil Baalbaki

Známé osobnosti, zdravý životní styl, móda, cestování, regionální informace, poradna.

Pořad Dobré dopoledne vysíláme každý všední den po deváté hodině. O půl desáté vysíláme poradnu, po jedenácté přichází do studia dopolední host. Aktuální rozpis hostů a poraden najdete zde

Můžete se ptát i vy. Využijte aplikaci přímo na webu region.rozhlas.cz nazvanou Pište, ptejte se. A nebo svůj dotaz v době vysílání napište na facebookový profil Českého rozhlasu Vysočina. 

Moderuje Tamara Pecková

Pořad: Dobré dopoledne  |  Stanice: Vysočina
Čas vysílání: pondělí-pátek 09:00-12:00  
 

Pište, ptejte se

Pošlete svůj dotaz nebo námět
přímo do vysílacího studia.

Kraj Vysočina
  ulice Lípová, Jihlava, okr. Jihlava, uzavřeno, oprava povrchu vozovky, Od 02.10.2017 07:00 Do 31.10.2017 23:59, Uzavírka místní komunikace Lípová v Jihlavě z důvodu provádění opravy povrchu vozovky., ...
  silnice II/129, Cetoraz - Hrobská Zahrádka, okr. Pelhřimov, uzavřeno, práce na silnici, Od 25.09.2017 07:00 Do 31.10.2017 23:59, uzavírka sil. II/129 v úseku od konce obce Cetoraz na hranice kraje z důvodu ...
  silnice I/19, Nové Dvory, okr. Žďár nad Sázavou, kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem, Od 25.09.2017 09:00 Do 31.10.2017 23:59, Částečná uzavírka před obcí Nové Dvory podél silnice I/19 směr od Přibyslavi ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace