Simona Hniličková, lektorka STOBu

30. duben 2013

V úterním Tandemu Tamary Peckové byla řeč o mýtech, které panují okolo hubnutí. „Ten nejabsurdnější? Asi, že po hořké čokoládě se netloustne.“

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jsou nutné teplé večeře při hubnutí. A kolik KJ je vhodné sníst při výšce 158 cm, váha 64, věk 44. Mám vysoký tlak a sedavé zaměstnání. Stačí jako cvičení 30min 3-4x týdně orbitrek. Děkuji a krásný den Jana
Dobrý den, Jani,
co se týče kJ, je hrozně těžké říct kolik byste jich měla sníst. Než začnete řešit kJ, je totiž důležité zjistit, kolik jich vlastně za den sníte a jak následně rozložit celkové jídlo. Pokud byste chtěla poradit s jídelníčkem, který je přímo pro Vás na míru, tak se klidně ozvěte a já Vám ráda poradím :)
A co se týče pohybu, tak vždy říkám, že pořád lepší dělat něco než nic, ale místo 3-4x týdně po 30 minutách, zkuste pohyb vyměnit na 2x týdně po 60ti minutách :) Při prvních 30ti muntách totiž skoro vůbec nic nespalujete a jen se zahříváte.
Kontakty najdete na www.bodymove.cz v kolonce Kontaktní info, Kontakty
Mějte se.

Dobrý den, jaký je Váš názor na knihu Vaše krabičková dieta - Připravte si doma sami - kolektiv autorů a Domácí krabičková dieta - alena doležalová. Děkuji.
Dobrý den, Ivčo,
já nejsem moc zastáncem krabičkových diet, protože klienti dostávají určité druhy jídla, aniž by bylo sestaveno přímo pro jejich "tělo". Nikdo nevezme v potaz Váš věk, váhu a hlavně Váš zvyk. Hlavně někdy se stává, že jídlo je nedostatečné, tím pádem nemá tělo dostatek potravy a ukládá si tělesný tuk.
Ale tím nechci říct, že všechny krabičkové diety jsou špatné. Pokud jsou sestaveny přímo pro Vás a ne pro dalších sto lidí jeden stejný jídelníček, není to špatně.
Mějte se
Simona Hniličková

Dobrý den chtěla sem se zeptat co mám udělat abych opravdu schodila takových 10 kg ,zkoušela sem hodně diet ale žádná neměla ty účinky a pokud jo tak po čase nastal ten jo-jo efekt. Mám 165cm a vážím 75kg . Ještě jedna věc mám zvýšenou funkce štitné žlázi a myslím si že prášky asi taky mají za příčinu tloužky,ale větčí problém je ve mně děkuji moc za odpověd Martina
Dobrý den, Martino, ještě jsem neslyšela o dietě, která by celoživotně vydržela udržet sníženou váhu člověka, kterou během té diety dostal dolů. Pokud chcete mít váhový úbytek trvalý, vždy doporučuji obrátit se na specialistu, výživového poradce či dietologa, který Vám sestaví jídelníček přímo na míru a rozhodně nedržet žádné diety.
Mé klientky jsou často překvapené, že váhu snižují i přesto, že vlastně jedí :) Jde jen o indivuduální přístup a jídelníček přímo na míru. A rozhodně to jde i s poruchou št. žlázy.
Pokud byste chtěla poradit, určitě se ozvěte.
777 328 083, info@bodymove.cz

Mějte se
Simona Hniličková

autor: Tamara Pecková
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka