Dobroty

Bezinkový likér

Dnes máme připravenou dobrotu, která se užívá jen v malém množství a jako lék, i když jde o alkoholický likér. Když kvete černý bez, dá se z něj dělat všechno možné – nasušit bylinku, vyrobit bezovou limonádu nebo sirup, osmažit jako řízek a tak dále....

Grilovaný pstruh s hráškovým pyré

Máte chuť na neobvyklou kombinaci?...

Španělské jídlo ensalada murciana

Španělské restaurace nebo spíše hospody...

O pořadu

Recepty

Čas vysílání: pondělí - pátek 09:30, 15:30  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 
V kuchyni (ilustr. obr.) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

V kuchyni (ilustr. obr.)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.

Často vám nabízíme recepty krajových jídel, různých specialit nebo nápadů, které ze zdánlivě obyčejných jídel dělají skutečné delikatesy.  

Mnohé recepty čerpáme od vás, posluchačů.  

Pokrmy jsou v textové podobě k dispozici na našem webu.  

Autorkou většiny receptů je moderátorka Dáša Kubíková

Autor:  Milan Kopecký
Pořad: Recepty  |  Stanice: Region - Vysočina
Čas vysílání: pondělí - pátek 09:30, 15:30  |  Délka pořadu: 3 minuty  
 

Pište, ptejte se

Pošlete svůj dotaz nebo námět
přímo do vysílacího studia.

Kraj Vysočina
  silnice I/34, Kyjov-Dvorc, okr. Havlíčkův Brod, omezení, stavební práce, Od 30.08.2017 08:00 Do 30.10.2017 23:59, úplná uzavírka silnice I/34 Dvorce - Böhmův Dvůr, okr. Havlíčkův Brod; objízdná trasa ...
  místní komunikace, Bystřice nad Pernštejnem, okr. Žďár nad Sázavou, uzavřeno, práce na silnici, Od 23.08.2017 07:00 Do 01.09.2017 23:59, Úplná uzavírka části místní komunikace ulice Bratrská v Bystřici ...
  silnice II/112, Červená Řečice, okr. Pelhřimov, uzavřeno, stavební práce, Od 02.07.2017 07:00 Do 30.09.2017 23:59, Objížďka - pro vozidla do 3,5 t : okolní místní komunikace, Objížďka - pro vozidla nad ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace