Věřte ve vítězství a vítězství uvěří ve vás – klíč k úspěchu od Tomáše Zdechovského

7. červenec 2011

Český básník, fotograf, publicista, politik a mediální analytik Tomáš Zdechovský byl hostem čtvrtečního Tandemu. Muž renesančního záběru tentokrát vyprávěl hlavně o svém nedávném úspěchu v pořadu České televize Den D.

Jednoho z investorů, Ivana Pilného, o kterého také nejvíce stál, získal pro svůj podnikatelský plán s investicí 2 milionů korun. Společně vytvářejí největší neuromarketingovou laboratoř ve střední Evropě. V praxi to vypadá tak, že vám dokážou trénovat paměť, podporovat emoce, a také třeba zjistit, jak dlouho se dokážete v zaměstnání soustředit na práci.
Před investorskou porotou se hodně zapotil, přestože se pečlivě, prý 180 hodin, na svůj výstup připravoval. V průběhu deseti natáčecích dnů je potřeba unavené porotce nenudit, zaujmout, a přesvědčit. Mít pečlivě zpracovaný projekt a vědět přesně, kam investované peníze poputují.
Tomáš dnes radí dalším podnikatelům z Vysočiny jak uspět a prosadit se. Je tu prý spousta talentovaných lidí s nápadem, jen je jim potřeba pomoci.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.