Nejlepší žampiony jsou steakové
30. říjen 2015
V dnešním Příběhu z Vysočiny se vypravíme do bývalého kravína v Kozlově na Jihlavsku.
Tam už několik let pěstuje žampiony Zdeněk Kittler. Svým zákazníkům dokonce nabízí i takzvané steakové houby. Do pěstírny se proto vypravila redaktorka Lucie Maxová, které Zdeněk Kittler prozradil, jak se takové žampiony vlastně pěstují.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.