Most u svaté Kateřiny v Havlíčkově Brodě se na týden uzavře pro auta

Uzavírka mostu u svaté Kateřiny zhorší v Havlíčkově Brodě dopravní situaci. Auta ucpávají přilehlý kruhový objezd, po kterém je navádí objížďka na Masarykovu a Husovu ulici. Na spojnici přes řeku Sázavu se vrátili stavaři kvůli opravě chyb.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Havlíčkův Brod - oprava mostu u kostela svaté Kateřiny

Havlíčkův Brod - oprava mostu u kostela svaté Kateřiny | Foto: Hana Mikulincová

Stavaři na mostě u svaté Kateřiny vyfrézují stávající povrch silnice tak, aby dodrželi výškový poměr mezi chodníkem a silnicí. Úměrně tomu upraví i výšku obrub a přídlažeb.

Oprava se týká pouze komunikace mostu, nikoli chodníků, po kterých budou lidé po dobu rekonstrukce do neděle 7. září normálně procházet.

Místo objedou řidiči po značené objížďce, která povede pro veškerou dopravu od kruhového objezdu na světelnou křižovatku na Masarykově ulici, odkud se pak přes Husovu ulici dostanou do centra.

Na náměstí projedou auta tento týden i částí jinak opravované Žižkovy ulice, která zůstane po dobu oprav mostu až do neděle průjezdná.

Hana Mikulincová, mad Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme