U Větrného Jeníkova dnes po srážce s autobusem zemřel motocyklista

11. květen 2017
Zprávy z

AKTUALIZOVÁNO! Mezi Větrným Jeníkovem a obcí Bílý Kámen se dnes odpoledne stala tragická dopravní nehoda. Krátce po 17. hodině se tam řidič motocyklu (33) střetl s autobusem. Následky jsou bohužel tragické – motocyklista na místě zemřel. U nehody byl ještě jeden motocyklista, který vyvázl bez zranění.

Nehoda se stala kolem čtvrt na šest v podvečer na silnici II/523 mezi Větrným Jeníkovem a obcí Bílý Kámen na Jihlavsku. „Dopravní nehoda má tragické následky, motocyklista na následkům těžkého zranění podlehl. Jednalo se o třiatřicetiletého muže, který řídil motocykl KTM 1200. U řidiče autobusu Volvo byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ upřesnila mluvčí policie Dana Čírtková.

Na té samé silnici se před pár týdny stala jiná tragická nehoda, řidič osobního auta tam patrně po riskantní jízdě narazil do stromu.

Čtěte také

Podle policie jeli krátce před nehodou celkem tři motocyklisté od Jihlavy směrem na Větrný Jeníkov. Jeden z nich se následně čelně srazil s projíždějícím autobusem. „Tento motocyklista utrpěl těžké zranění, kterému na místě podlehl, další motocyklista byl zdravotnickou záchrannou službou na místě vyšetřen, žádné zranění zjištěno nebylo.“

Kdo nehodu zavinil, zatím není jasné. Od začátku roku zemřelo na silnicích Vysočiny celkem devět lidí.

autor: mik
Spustit audio