VIDEO: Na jihlavském Prioru někdo poškodil výlohu. Policie žádá o spolupráci

24. březen 2017
Zprávy z

Na jihlavském Prioru někdo poškodil výlohu. K incidentu došlo ve čtvrtek 9. března 2017 v pozdním večerním čase, kolem 23. hodiny. Policie se po oznámení na místo dostala, nikoho tam ale nezastihla. V okolí místa se podle kamerového záznamu pohybovali dva muži, kteří by mohli celou věc objasnit.

„K poničení výlohy došlo ve čtvrtek 9. března na Masarykově náměstí. Pachatel po jedenácté hodině večer poškodil skleněnou výplň o rozměrech 140 x 220 cm na budově Prioru. Následně přijali policisté trestní oznámení a na místo vyjela okamžitě policejní hlídka. Policisté ihned v lokalitě náměstí a jeho širokého okolí provedli šetření za účelem zjištění podezřelých osob, bez kladného výsledku, místo ohledali a zadokumentovali,“ konstatovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Muži na videu

„V zájmu probíhajícího prověřování by policisté potřebovali znát totožnost dvou mužů, kteří se na Masarykově náměstí v době poškození výlohy pohybovali. Oba by mohli poskytnout důležité informace směřující k objasnění případu,“ dodala mluvčí.

Pokud muže znáte, obraťte se na linku 158, žádá policie.

autor: mik
Spustit audio